Переможемо за два дні: Трамп виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Переможемо за два дні: Трамп виступив з гучною заявою

Переможемо за два дні: Трамп виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Повна поразка терористів "Ісламської держави" відбудеться в найближчі пару днів, а не через два роки, як раніше заявляли американські генерали.

Про це впевнено заявив президент США Дональд Трамп в ході виступу на конференції консервативних-політиків і активістів, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

"Сьогодні або завтра 100% халіфату будуть переможені нами", - сказав Трамп.

Трамп розповів, що в ході візиту до Іраку він поспілкувався з військовослужбовцями, які запевнили його, що терористів ІД можна швидко перемогти, якщо виконати атаки з безлічі точок.

"Якщо ви дасте дозвіл, ми можемо атакувати їх ззаду, з боку, і з бази, на якій ви зараз перебуваєте", - процитував Трамп слова одного з військових.

Це не перша заява Трампа про перемогу над "Ісламською державою" за останні дні. 28 лютого, під час візиту на Аляску, він говорив, що американські військові захопили всі території халіфату в Сирії.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку січня 2019 держсекретар США Майк Помпео повідомив, що Сполучені Штати і союзники розгромили 99% терористичного угрупування "Ісламська держава" в Іраку та Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?