Конгрес США розпочав розслідування проти Трампа - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Конгрес США розпочав розслідування проти Трампа - перші подробиці

Конгрес США розпочав розслідування проти Трампа - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Американський Конгрес розпочав розслідування щодо ймовірного перешкоджання правосуддю та зловживання владою з боку президента Дональда Трампа, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

"Очевидним є той факт, що президент зловживав владою. Однак зараз зарано розглядати можливість початку процедури імпічменту. Перед тим, як розпочати проти когось процедуру імпічменту, треба переконати американський народ, що це повинно статись", – сказав голова юридичного комітету Палати представників США Джерольд Недлер .

Для розслідування комітет хоче отримати документи від Міністерства юстиції, сина президента та фінансового директора фундації Трампа Аллена Вайсельберга.

Варто зазначити, що поки в Білому домі цю ситуацію не коментували.

Нагадаємо, тиждень тому колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен назвав свого екс-клієнта расистом, аферистом та шахраєм. Він стверджує, що президент США наперед знав про те, що WikiLeaks опублікує компромат на Гілларі Клінтон. Очільник Білого дому відповів, що в словах екс-адвоката багато брехні та звинуватив його у шахрайстві.

Раніше ONLINE.UA повідомляв,  як проходить робочий день Дональда Трампа. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?