Відомий футболіст різав лезом суперників під час матчу в Туреччині - шокуючі фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомий футболіст різав лезом суперників під час матчу в Туреччині - шокуючі фото

Відомий футболіст різав лезом суперників під час матчу в Туреччині - шокуючі фото
Джерело:  online.ua

В ході матчу третього турецького дивізіону між "Амедспором" та "Сакарьяспором" відомий турецький футболіст Мансур Чалар проніс зі собою на поле лезо для бритви та почав різати суперників просто під час гри - через його неадекватну поведінку зразу ж розгорівся гучний скандал, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Зазначається, що футболіст підходив до своїх суперників та непомітно наносив порізи. Вже після матчу гравці "Сакарьяспором" оприлюднили результати неадекватної поведінки Чалара.

"Користувачів у мережі обурила поведінка турецького футболіста. Вони вимагають довічно дискваліфікувати Чалара та депортувати з країни. Наразі не відомо, чи футболіст Чалар буде покараний, адже "Амедспор" навпаки захищає свого гравця", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що сама гра завершилася результативною нічиєю з рахунком 1:1.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Великій Британії під час матчу англійської Прем’єр-ліги стався курйоз — в розпал гри на поле вибіг чорний кіт, який перервав гру на кілька хвилин.  Кот-"форвард" став зіркою мережі, над його дебютом на футбольному полі сміються користувачі мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?