Як чоловіки та жінки реагують на зраду - цікаве дослідження
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як чоловіки та жінки реагують на зраду - цікаве дослідження

Як чоловіки та жінки реагують на зраду - цікаве дослідження
Джерело:  online.ua

 В ході масштабного опитування були виявлено, що чоловіки та жінки схильні по-різному реагувати на невірність своєї половинки. Представники сильної статі швидше розірвуть відносини, якщо дівчина зрадить з іншим чоловіком, однак зрада партнерки з жінкою, навпаки, здатна привабити чоловіка, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Жінки на подібні ситуації реагують інакше. Якщо хлопець пуститься берегу з іншою, дівчина буде відчувати негативніші емоції, ніж при зраді з чоловіком. Однак якщо вона викриє партнера в зв'язку з чоловіком, то засмутиться менше, але вірогідніше задумається про розрив відносин", - сказано в повідомленні.

В опитуванні зазначається: американські студенти вважають, що близько 42% людей протилежної статі схильні до зрад. При цьому лише 5% респондентів заявили, що підозрюють партнера в невірності, а 8% висловили побоювання про те, що їм можуть зрадити в майбутньому. У своїй зраді зізналися лише 9% опитаних.

Що цікаво, чоловіки сильніше турбуватимуться, якщо партнерка займеться сексом з кимось, але без кохання. Для дівчат в зраді секс вторинний. Головне, щоб партнер не відчував романтичні почуття до когось ще.

Варто зазначити, що це загальні дані, отримані в ході опитувань. Як саме до невірності відноситься ваш партнер, краще відкрито обговорити, щоб не потрапити в незручну ситуацію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені розкрили секрет щасливих стосунків. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?