"Вона зраджувала мені з Ілоном Маском": Джонні Депп зважився на відверте зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Вона зраджувала мені з Ілоном Маском": Джонні Депп зважився на відверте зізнання

"Вона зраджувала мені з Ілоном Маском": Джонні Депп зважився на відверте зізнання
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Джонні Депп заявив, що його колишня дружина Ембер Герд зраджувала йому з Ілоном Маском одразу після їхнього одруження, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

За словами зірки "Піратів Карибського моря", коли він був на зйомках, Ембер за ним не сумувала. В той час вона зустрічалася із засновником компанії Tesla. А також Ілон Маск був в будинку Деппа в той момент, коли вона заявляла про насильство і пред'являла знімки з доказами.

Як відомо, нещодавно іноземні ЗМІ взірвала новина про позов Джонні Деппа до суду на його колишню дружину Ембер Герд. Після цього адвокат голлівудської зірки заявив, що вона не буде мовчати вслід на його безпідставні звинувачення.

Нагадаємо, Ілон Маск та Ембер Герд почали зустрічатися в 2016 році. Чутки про їхній роман вони підвердили, опублікувавши спільні фото в мережі. Однак після року стосунків знаменитості розлучилися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  актор Джонні Депп знаходиться в "жалюгідному фінансовому становищі", адже витратив майже всі гроші, які заробив за роки успішної кінокар’єри. Нещодавно статок актора оцінювали в 650 мільйонів доларів, проте зараз у Деппа майже нічого немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?