Вокаліст гурту The Prodigy Кіт Флінт вчинив самогубство
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вокаліст гурту The Prodigy Кіт Флінт вчинив самогубство

Вокаліст гурту The Prodigy Кіт Флінт вчинив самогубство
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий англійський виконавець, вокаліст гурту The Prodigy Кіт Флінт вчинив самогубство минулими вихідними. Про це повідомили представники колективу в соціальній мережі Instagram, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що артиста знайшли мертвим у його будинку в графстві Ессекс, Великобританія, 4 березня. О 8 ранку на місце події було викликано поліцію та швидку допомогу, після чого було константовано смерть чоловіка.

За офіційною інформацією музикантів з гурту The Prodigy, 49-річний Кіт Флінт вкоротив собі віку минулими вихідними.

Кіт Флінт -  англійський співак і танцюрист, найбільш відомий як вокаліст гурту The Prodigy. Флінт виконував основну партію у найуспішніших синглах The Prodigy — «Firestarter» і «Breathe», які були випущені у 1996 році. Був також відомий як власник та менеджер команди з мотоциклетного спорту — Traction Control, мотоциклами якої є Yamaha YZF-R6.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що культовий шведський діджей Avicii, якого знайшли мертвим 20 квітня, покінчив життя самогубством.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?