"Ідеальна фігура": Іванка Трамп вразила фанатів яскравою світлиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ідеальна фігура": Іванка Трамп вразила фанатів яскравою світлиною

"Ідеальна фігура": Іванка Трамп вразила фанатів яскравою світлиною
Джерело:  online.ua

Донька президента США Іванка Трамп вразила мережу приватною світлиною, на якій красуня постала разом зі своїм чоловіком, Джаредом Кушнером, перед романтичним побаченням, передає ONLINE.UA.

37-річна бізнесвумен прокоментувала світлину коротко і зрозуміло "Hot date!", що в перекладі на українську означає "побачення".

Для зустрічі чарівна Іванка вирішила одягнути яскраву срібну сукню, розшиту паєтками. Родзинкою в її образі стало глибоке декольте і червоний оксамитовий пояс, який підкреслював її тонку талію. Чоловік американки стояв поруч з нею в темному смокінгу, білій сорочці, комір якої прикрашала краватка-метелик.

"Ідеальна фігура; яка чарівна пара; вони виглядають як закохані студенти; навіть не вірить, що люди після весілля ще ходять на побачення", - пишуть прихильники в коментарях до фото.

Як відомо, на початку січня Іванка Трамп зворушила прихильників чуттєвим привітанням з днем народження свого чоловіка Джареда Кушнера. Однак, як ви вже зрозуміли, вона і її коханий роблять сюрпризи один одному не лише на свята.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меланія Трамп виявилася в гучному скандалі через люб’язності з Бараком Обамою під час похорону Барбари Буш.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?