Експерт пояснив, чому Донбас - це серйозна помилка Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, чому Донбас - це серйозна помилка Путіна

Експерт пояснив, чому Донбас - це серйозна помилка Путіна

Російський опозиціонер та політичний експерт Леонід Гозман заявив, що вторгнення на Донбас було колосальною помилкою Путіна. Тож домовитись з Росією про вихід її збройних формувань з окупованих територій Донецької і Луганської областей можливо, передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

І узгодження цього питання Гозман пов'язує з президентськими виборами в Україні, які відбудуться 31 березня.

"Донбас для Путіна – валіза без ручки. Це його постійний головний біль. Він розуміє, що не може захопити територію, на яку націлювався колись, а націлювався на значну частину території України. Тому, звісно, з Донбасу йому треба йти. Але йти, не втративши обличчя. Це в принципі можливо, але для цього потрібна елементарна довіра між ним і тим, хто буде президентом України на наступний термін", – вважає опозиціонер.

Експерт наголосив, що про повернення Криму не йтиметься, доки у Кремлі сидітиме команда Путіна. За словами Гозмана, не тільки російська влада, а й громадяни країни досі не усвідомлюють, що Україна – незалежна держава.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше експерт розповів, як можна зупинити Путіна. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?