Мураєв став нев'їздним в Росію після того як був завербований СБУ, - політолог
Категорія
Україна
Дата публікації

Мураєв став нев'їздним в Росію після того як був завербований СБУ, - політолог

Мураєв став нев'їздним в Росію після того як був завербований СБУ, - політолог
Джерело:  golos.ua

Народний депутат, лідер партії «Наші» Євген Мураєв опинився в списку санкцій РФ без права відвідування цієї країни через те, що він є завербовании агентом Служби безпеки України.

Про це на своєму Facebook написав політичний консультант Володимир Макаровський,  передає ONLINE.UA з посиланням на  "Голос.UA".

«Черговий поворот в історії народного депутата і лідера партії« Наші »Євгена Мураєва! Пам'ятайте, була історія, що він після доносу на екс-соратників в СБУ потрапив до списку санкцій Кремля? Ось і продовження. Завдяки хорошим знайомствам в Держприкордонслужбі та деяких інших відомствах мені вдалося з'ясувати, чому саме Мураєву закрили в'їзд в Росію. І це вже прямо майже шпигунський бойовик! »- написав Макаровський.

За його інформацією, лідеру партії «Наші» заборонили в'їзд на територію РФ через тісну співпрацю з СБУ.

«Виявляється, не впустили Мураєва в Росію і наклали на нього санкції тому, що в РФ впевнені: він - завербований агент СБУ. Причому, кажуть, впевненість ця зовсім не необгрунтована. Та й його публічне звернення до глави СБУ Василя Грицака це доводить», - зазначив політконсультант.

Він упевнений, що в результаті всіх цих перипетій Мураєв остаточно втратив підтримку українців.

«Як би там не було, але незграбні спроби Мураєва вивернутися, проскочити «між краплями », попрацювавши одночасно і на Кремль, і на Банкову, і на СБУ і, кажуть, ще й на МВС обернулися цілком очікуваним фіаско. Москва відвернулася від Євгена, він став стрімко втрачати рейтинг, а в такому положенні він і Банкової, і СБУ малоцікавий. Злили Мураєва, а точніше - він сам злився. Взагалі-то і не шкода. Хіба що шкода тих, хто повірив і пішов за ним - там були цілком гідні хлопці, а тепер їх політична кар'єра нічого не варта », - констатував Володимир Макаровський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?