ФСБ мінує окупантів: українська розвідка повідомила, що зараз відбувається на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

ФСБ мінує окупантів: українська розвідка повідомила, що зараз відбувається на Донбасі

ФСБ мінує окупантів: українська розвідка повідомила, що зараз відбувається на Донбасі
Джерело:  online.ua

Речник Міноборони Дмитро Гуцуляк повідомив, що до підрозділів російських окупаційних військ на Донбасі прибувають спеціально створені комісії для виявлення так званих “неблагонадійних осіб”. Окрім того, мінують території поблизу військових частин, аби посіпаки окупантів не втекли, передає ONLINE.UA.

За його словами, так звані комісії прибувають під виглядом контролю заходів виховної роботи. До складу таких комісій залучають офіцерів з військово-політичної роботи та представників ФСБ Росії.

"При цьому основні зусилля члени комісій приділяють виявленню військовослужбовців, які мають родичів або підтримують зв’язки з громадянами на території підконтрольній Україні", – повідомив Гуцуляк.

Окрім того, в українському відомстві зазначають, що російському окупаційному командуванню наказали мінувати територіїі поблизу військових частин та передових позицій. Це робиться для того, аби бойовики не змогли самовільно залишення частину та перейти за лінію розмежування.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова ОБСЄ Мирослав Лайчак після свого офіційного візиту в якості глави організації в Україні заявив, що шокований умовами життя людей біля лінії зіткнення на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?