Знадобиться лише 15 хвилин: Tesla створила унікальну технологію
Категорія
Технології
Дата публікації

Знадобиться лише 15 хвилин: Tesla створила унікальну технологію

Знадобиться лише 15 хвилин: Tesla створила унікальну технологію
Джерело:  online.ua

Американський виробник електромобілів Tesla повідомив, що розробив нову унікальну технологію, яка дозволить скоротити час підзарядки машин до 15 хвилин, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу компанії.

Зазначається, що нові станції підзарядки Supercharger V3 вже встановлені в місті Фрімонт в Каліфорнії, і поступово будуть з'являтися в інших штатах. У четвертому кварталі нинішнього року нові станції підзарядки з'являться в Європі і Азії.

Окрім того, вказано, що поки їх можуть використовувати тільки автомобілі Tesla Model 3, однак оновлення програмного забезпечення попередніх моделей незабаром дозволить перейти на нову технологію.

Нагадаємо, нещодавно Tesla повністю перейшла на продажі в режимі онлайн з метою довести роздрібну вартість базового електрокара Model 3 до 35 тисяч доларів.

Tesla Inc - американська автомобільна компанія-стартап із Кремнієвої долини. Орієнтована на дизайн, виготовлення та продаж електромобілів та компонентів до них. Головний виробничий об’єкт — завод Tesla. Названа на честь всесвітньо відомого електротехніка й фізика Ніколи Тесли.Серед інвесторів компанії — засновники Google Ларрі Пейдж та Сергій Брін, а також один із засновників платіжної системи PayPal Ілон Маск.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Ілон Макс розповів, хто хоче викупити компанію Tesla.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?