Тепер вона з нами: королева Британії зробила свій перший пост в Instagram
Категорія
Світ
Дата публікації

Тепер вона з нами: королева Британії зробила свій перший пост в Instagram

Тепер вона з нами: королева Британії зробила свій перший пост в Instagram
Джерело:  online.ua

Королева Британії Єлизавета II вперше зробила пост в Instagram, який був опублікований на офіційній сторінці королівської сім'ї, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

Зазначається, що вона опублікувала в соцмережі фотографію листа її прапрадіду принцу Альберту від Чарльза Беббіджа, який стояв біля витоків створення першого в світі комп'ютера. Єлизавета II уточнила, що побачила цей документ у Королівському архіві.

"В кінці допису вона зазначила, що вважає доречним опублікувати цю фотографію в соцмережі і поділитися нею з аудиторією.Обліковий запис королівської родини в Instagram був створений у 2013 році для обміну зображеннями, новинами про діяльність, сімейними урочистостями та ювілеями для взаємодії з послідовниками по всьому світу. На даний момент на сторінці нараховується 4,5 млн фоловерів", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, офіційний Лондон підготував план евакуації королеви Єлизавети II та членів королівської сім’ї з Великої Британії. Його застосують в разі виникнення заворушень в країні через жорсткий і невпорядкований Brexit.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у Великій Британії можуть ввести воєнний стан, щоб запобігти хаосу і безладдю в разі виходу зі складу Європейського союзу без попередньої згоди. Офіційний Лондон не виключає, що в країні можуть виникнути хаос і громадянська непокора, в результаті чого не уникнути загибелі людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?