Екс-боксер В'ячеслав Узєлков відверто зізнався, чому розлучився з дружиною
Категорія
Спорт
Дата публікації

Екс-боксер В'ячеслав Узєлков відверто зізнався, чому розлучився з дружиною

Екс-боксер В'ячеслав Узєлков відверто зізнався, чому розлучився з дружиною
Джерело:  online.ua

Розлучення українського екс-боксера В'ячеслава Узєлкова та тренера реаліті-шоу "Зважені і щасливі" Марини Боржемської-Узєлкової стало шоком для всієї країни, яка вважала їхні стосунки ідеальними. Саме тому спортсмен вирішив відверто зізнатися, що сталося, передає ONLINE.UA.

За словами екс-боксера, він не зумів стримати свої ревнощі. Саме це і стало причиною його розлучення з Мариною Боржемською-Узєлковою.

"Знаєте, я чоловік, я її чоловік, і десь був такий момент, що я її приревнував. Тобто це банальні ревнощі. І моя ревнощі привела до того, що ми розлучилися", – розповів В'ячеслав Узєлков.

Чоловік визнав, що його поведінка була неправильною, тому звернувся за допомогою до психолога. Фахівець вчив запального В'ячеслава контролювати спалахи ревнощів, однак це не дало результатів. Невдовзі він отримав повістку з суду, де йшлося про розлучення.

Окрім того, Узєлков спростував чутки про побиття своєї дружини та зраду. В'ячеслав Узєлков переконує, що його серце назавжди зайняте.

"По-перше, коли любиш жінку, не можеш собі дозволити підняти руку на неї. Це в першу чергу. По-друге, я її люблю. Не можу навіть собі уявити цей жах. Але як Марина каже, словом можна образити більше, ніж кулаками... Ми 22 роки з нею були разом. Вона одна. І я цим пишався. Постійно говорив, що одна жінка, з якою був, є і буду. Моє серце зайняте, сюди більше ніхто не зайде. Тому що тут є Роберт, є Олівія, а велика третина – це Марина", – запевнив В'ячеслав Узєлков.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка серіалу "Пліткарка" Ед Вествік розійшовся зі своєю дівчиною Джессікою Серфаті. Варто зазначити, що нещодавно він опинився в центрі гучного секс-скандалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?