"У нас немає чаклунів та екстрасенсів": у МВС різко відповіли на звинувачення СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

"У нас немає чаклунів та екстрасенсів": у МВС різко відповіли на звинувачення СБУ

"У нас немає чаклунів та екстрасенсів": у МВС різко відповіли на звинувачення СБУ
Джерело:  online.ua

У Міністерстві внутрішніх справ заперечили заяву Служби безпеки про те, що у МВС заздалегідь знали про здійснення таємної спецоперації СБУ. За твердженнями МВС, міністерство і Нацполіція "жодним чином не втручається в роботу дружнього правоохоронного органу спеціального призначення", передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

"На жаль, у МВС немає штатних посад чаклунів, мольфарів та екстрасенсів, які б завчасно повідомляли співробітників поліції про те, що у будинку за адресою: вул. Білоруська, 26, 4-го березня СБУ проводить за ухвалою суду таємні негласні слідчо-розшукові дії із встановленням спеціальної технічної апаратури аудіо-візуального контролю. Для нас велика несподіванка дізнатися із офіційної заяви СБУ про те, що спецслужба буцімто заздалегідь повідомляла МВС про здійснення таємних оперативних заходів. Адже, відповідно до законодавства, про це мають право знати лише дотичні особи зі спеціальним допуском", - заявляють у МВС.

Предстваники відомства стверджують, що працюють у рамках законодавства, реагуючи на заяви громадян про можливу небезпеку поруч з їхнім житлом чи офісом.

"МВС рекомендує колегам з СБУ перевірити якість виконання своїми працівниками оперативних завдань із розміщення спеціальної апаратури аудіо-візуального контролю, аби у майбутньому не допустити виявлення та фіксації таких робіт звичайними охоронцями чи іншими уважними спостерігачами просто з вікон сусідньої будівлі", - додали у відомстві.

Нагадаємо, 4 березня біля офісу кандидата в президенти Володимира  Зеленського знайшли підозріле обладнання. Служба безпеки сказала, що знайдена апаратура для прослуховування належить їй, але слухала СБУ не кандидата в президенти. У Службі безпеки заявили, що не прослуховують кандидата у президенти Володимира Зеленського та звинуватили МВС у зриві спецоперації.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  працівникам СБУ вдалося затримати керівника агентурної мережі російської воєнної розвідки, який діяв на території Миколаївської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?