Дженніфер Лопес показала, як має виглядати ідеальний прес
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес показала, як має виглядати ідеальний прес

Дженніфер Лопес показала, як має виглядати ідеальний прес
Джерело:  online.ua

Відома співачка та голлівудська акторка Дженніфер Лопес створила власну колекцію спортивного одягу, для рекламної кампанії якого вирішила позувати сама, обравши собі сексуальний образ. Варто зазначити, що Джей Ло займається спортом все своє життя, передає ONLINE.UA.

Красуня позувала перед камерою у короткому топі та спортивних лосинах. Відверте вбрання дозволило її прихильникам побачити рельєфний животик і ще раз переконатися в стрункості акторки. Яскрава зйомка, в якій брала участь Дженніфер Лопес, відбулася для її нової колекції, яку вона створила разом з брендом Niyama Sol.

Раніше коханий Джей Ло поділився з шанувальниками відео з їхніх спільних тренувань. На роликах помітно, як акторка наполегливо працює над своєю фігурою, тому вона сміливо ділиться відвертими знімками з фанатами.

"Просто ідеальна фігура; який шикарний прес; приклад для нас усіх; чарівна та зваблива", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що співачка та акторка Дженніфер Лопес зі своїм коханим відвідала гру Red Sox на стадіоні Fenway. Сидячи у VIP-ложі, співачка зняла селфі-відео — за лічені години воно зібрало мільйон переглядів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?