До Києва їде королева блюзу Бет Харт
Категорія
Культура
Дата публікації

До Києва їде королева блюзу Бет Харт

До Києва їде королева блюзу Бет Харт
Джерело:  online.ua

Видатна американська співачка, номінантка Grammy, переможниця Blues Music Award в номінації "Найкраща блюзова виконавиця" Бет Харт проведе в Києві грандіозний концерт, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що її виступ в Києві в грудні 2018 для багатьох меломанів став подією року. Концерт був таким успішним, що Київ вже включено у світовий тур співачки фактично за рік до майбутнього виступу. Це буде єдиний концерт Бет в Україні – 8 грудня у Палаці Україна.

"Кожна історія в моїй пісні – це моя особиста історія, – каже Бет Харт. – Я не можу описати і пропускати через себе чиюсь історію. Я пишу свої пісні про те, про що відчуваю, в них відбивається все, що справляє на мене враження. Блюз – це найбільший жанр, який дозволяє відчувати нерв лірики і писати про втрати, переживання, найважливіше в житті, так само, як і про радість, і те, як ноги просяться в танок від щастя. Це такий жанр музики, в якому можеш писати абсолютно про все, про що хочеться. Головне – відчувати і вірити в те, що робиш", - зізналася Харт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий американський хіп-хоп гурт Black Eyed Peas стане хедлайнером фестивалю Atlas Weekend, який пройде цьогоріч на столичному ВДНХ з 8 до 14 липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?