Тереза Мей звернулася до Євросоюзу з неочікуваним проханням
Категорія
Світ
Дата публікації

Тереза Мей звернулася до Євросоюзу з неочікуваним проханням

Тереза Мей звернулася до Євросоюзу з неочікуваним проханням
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей попросила Європейський Союз допомогти їй вибороти підтримку британського парламенту. Вказано, що за три тижні до запланованого Brexit, Мей планує заявити Євросоюзу, що вихід Британії з угодою – в інтересах ЄС, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Зазначається, що політикиня відвідає робітників у Грімсбі 8 березня, за кілька днів до другого голосування в палаті громад щодо угоди про вихід країни з ЄС, про яку вона домовилась з Брюсселем. Вона скаже у виступі: "Депутати повинні будуть зробити важливий вибір наступного тижня, але свій вибір повинен зробити також ЄС".

"Ми обоє є учасниками цього процесу. Вихід Британії з угодою є в інтересах Європи. Ми працюємо з ними, але рішення, яке Європейський союз прийме протягом наступних кількох днів, матиме великий вплив на результати голосування", - скаже Тереза Мей.

 Публічний заклик до ЄС про компроміс всього за чотири дні до голосування є свідченням того, наскільки жорсткими були переговори з ЄС в останні дні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Мей заявила, що  дата виходу країни зі складу ЄС залишається незмінною. Сполучене Королівство офіційно припинить членство в ЄС 29 березня 2019 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?