Британія може ніколи не вийти з ЄС: що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Британія може ніколи не вийти з ЄС: що сталося

Британія може ніколи не вийти з ЄС: що сталося
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністерка Британії Тереза Мей стверджує, якщо парламент відхилить її угоду про вихід наступного тижня, Британія може ніколи не вийти з Європейського союзу, передає ONLINE.UA з посиланням на Evening Standard.

Наступного вівторка Палата громад повинна провести друге голосування щодо угоди Мей про Brexit. У сьогоднішній промові в Грімсбі Мей застерегла: "Ніхто не знає", що відбудеться, якщо парламентарі відхилять її угоду.

"Наступного тижня у парламентарів у Вестмінстері буде вирішальний вибір: підтримати угоду про Brexit або відмовитися від неї. Підтримайте її, і Велика Британія покине Європейський союз. Відхиліть її - і ніхто не знає, що трапиться. Ми можемо не залишити ЄС протягом багатьох місяців, ми можемо піти без відповідного захисту, що надається угодою. Або ми можемо взагалі ніколи не вийти", - додала вона.

Окрім того, вона закликала ЄС надати ще один поштовх, щоб вийти із глухого кута, який склався довкола митного контролю між Ірландією та Північною Ірландією.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада Євросоюзу розглядає можливість відкласти вихід Великої Британії з блоку на два роки. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?