Бойовики влаштували потужну мінометну атаку на Донбасі - штаб ООС
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики влаштували потужну мінометну атаку на Донбасі - штаб ООС

Бойовики влаштували потужну мінометну атаку на Донбасі - штаб ООС
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна, але контрольована. Бойовики продовжують зривати перемир'я, атакуючи українських захисників із заборонених мінометів і протитанкових ракетних комплексів. Бійці ЗСУ впевнено тримають оборону і пригнічують вогневі провокації ворога.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 9 березня, противник тричі відкривав вогонь по позиціях ЗСУ. У районі Лебединського бойовики обстріляли українських військових з 120-мм мінометів, в районі Попасної - з мінометів 82-мм калібру, автоматичних і протитанкових гарнатометів, протитанкового ракетного комплексу, біля Станиці Луганської ворог провокував бійців ЗСУ зі стрілецької зброї.

В ході провокаційних обстрілів бойовиків жоден український військовий не постраждав. З початку поточної доби, 10 березня, ворог вогонь не відкривав.

Бійці ЗСУ продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в підрозділи російських окупаційних військ на Донбасі прибувають спеціально створені комісії для виявлення так званих "неблагонадійних осіб". Крім того, мінують території поблизу військових частин, щоб прихвосні окупантів не втекли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?