В Ефіопії розбився літак зі 149 пасажирами на борту: перші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В Ефіопії розбився літак зі 149 пасажирами на борту: перші подробиці

В Ефіопії розбився літак зі 149 пасажирами на борту: перші подробиці
Джерело:  online.ua

Вранці 10 березня в Ефіопії сталася страшна авіакатастрофа - розбився пасажирський Boeing 737, на борту якого перебувало 149 пасажирів і 8 членів екіпажу. На місці події ведуться пошуково-рятувальні роботи. Підтвердженої інформації про тих, хто вижив і можливі причини катастрофи поки немає, повідомляє ONLINE.UA.

Відомо, що пасажирський Boeing 737 авіакомпанії Ethiopian Airlines розбився по дорозі в Кенію. Він слідував за маршрутом Аддіс-Абеба - Найробі. Літак зник з радарів через шість хвилин після зльоту. Це був новий Boeing 737 MAX 8, який авіакомпанія отримала кілька місяців тому.

Співчуття у зв'язку з трагедією близьким і рідним загиблих вже висловив прем'єр-міністр Ефіопії Абій Ахмед Алі.

«Канцелярія прем'єр-міністра від імені уряду і народу Ефіопії хотіла б висловити найглибші співчуття сім'ям загиблих сьогодні вранці на борту регулярного рейсу Ethiopian Airlines в Найробі», - йдеться на офіційній сторінці політика в Twitter.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 29 жовтня літак Lion Air зник з радарів незабаром після зльоту з столиці Індонезії Джакарти. За інформацією сайту Flightradar, це був літак Boeing 737. На його борту перебувало 189 пасажирів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?