Аварія літака в Ефіопії: з'явилися дані про загиблих в авіакатастрофі
Категорія
Події
Дата публікації

Аварія літака в Ефіопії: з'явилися дані про загиблих в авіакатастрофі

Аварія літака в Ефіопії: з'явилися дані про загиблих в авіакатастрофі
Джерело:  online.ua

На борту Boeing 737 авіакомпанії Ethiopian Airlines, який розбився вранці 10 березня, ніхто не вижив. В результаті аварії загинули всі 149 пасажирів і 8 членів екіпажу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Ніхто не вижив на борту лайнера, на якому знаходилися пасажири з 33 країн", - наводить Reuters слова неназваного джерела.

Телеканал Al Jazeera з посиланням на державне телебачення Ефіопії також підтвердив, що на борту літака Boeing 737 ніхто з 157 людей не вижив. Причини авіакатастрофи поки уточнюються.

Нагадаємо, 10 березня пасажирський літак Boeing 737 авіакомпанії Ethiopian Airlines пропав з радарів через шість хвилин після зльоту. Він слідував маршрутом Аддіс-Абеба - Найробі і зазнав аварії по дорозі в Кенію. Відомо, що ефіопський Boeing 737 розбився недалеко від міста Дебре-Зейт. Трагедія сталася о 08:44 за місцевим часом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в зв'язку з трагедією близьким і рідним загиблих вже висловив співчуття прем'єр-міністр Ефіопії Абій Ахмед Алі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?