У США помер відомий голлівудський актор
Категорія
Світ
Дата публікації

У США помер відомий голлівудський актор

У США помер відомий голлівудський актор
Джерело:  online.ua

У Каліфорнії помер знаменитий голлівудський актор Джед Аллан, який зіграв в культових серіалах "Санта-Барбара" і "Беверлі-Хіллз, 90210". Він пішов з життя у віці 84 років, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hollywood Daily.

В "Санта-Барбарі" Джед Аллан грав роль Сісі Кепвелла. Цей серіал вважається найтривалішим в історії кіно - з 1986 року по 1993 рік Аллан знявся в цілому в 1089 серіях.

Джед Аллан Браун народився 1 березня 1935 року в Нью-Йорку. Зіркою серіалів він став в середині 60-х років. Його дебют відбувся в серіалі "Любов всього життя", який транслювався в США протягом дев'яти років. У 1964 році актор знявся в популярному серіалі "Секретний шторм", а в 1968 році Аллана взяли на головну роль в дитячому серіалі "Лессі". Однією з найбільш тривалих була його роль в серіалі 1971 року "Дні нашого життя". Головного героя Дона Крейга він грав 14 років.

У 1994 році Аллан з'явився в ще одному популярному серіалі 90-х - "Беверлі-Хіллз, 90210". Протягом 18 серій він грав в ньому Раша Сендерса.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на початку березня в Івано-Франківську помер відомий український актор Сергій Романюк. Народний артист України пішов з життя у віці 65 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?