"Хіба ж це перша леді?": в США критикують невдалий образ Меланії Трамп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Хіба ж це перша леді?": в США критикують невдалий образ Меланії Трамп

"Хіба ж це перша леді?": в США критикують невдалий образ Меланії Трамп
Джерело:  online.ua

Перша леді США Меланія Трамп отримала статус своєрідної ікони стилю, однак не всі образи дружини президента є вдалими. Цього разу прискіпливі американці розкритикували Меланію за неяскраве вбрання, яке, за їхніми словами, приглушило її красу, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

"Після поїздки до Алабами яка постраждала від руйнівного торнадо, президентське подружжя відпочило у Флориді. У сімейну поїздку Дональд і Меланія взяли із собою єдиного сина Беррона. Та вихідні дні завершились, тому очільник Білого дому і його близькі повернулись до резиденції у Вашингтоні", - сказано в повідомленні.

Перед камерами перша леді США постала в легкому весняному образі. Меланія Трамп вбрала приталені чорні штани, укорочений тренч від бренду Burberry, який доповнила жовто-чорною шовковою хустиною. Стильні окуляри та взуття на підборах завершили лук Меланії Трамп. У Вашингтоні перша леді постала перед фотограми із зібраним волоссям у хвіст та сонцезахисних окулярах.

"Виглядає блякло; хіба ж це перша леді? Меланія не вгадала з образом цього разу; щось пішло не так; у всіх бувають провали; по-моєму, все чудово! що вам знову не подобається?", - сперечаються в коментарях до фото користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, чарівна перша леді США Меланія не втомлюється дивувати мережу яскравими фото з коханим чоловіком — американським лідером Дональдом Трампом. Немало американців переконані, що подружжя знаходиться на межі розлучення, проте є й ті, хто називає цю пару — ідеальною сім’єю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?