Відома американська спортсменка вчинила самогубство
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відома американська спортсменка вчинила самогубство

Відома американська спортсменка вчинила самогубство
Джерело:  online.ua

Відома 23-річна американська велогонщиця Келлі Кетлін 8 березня вчинила самогубство. Тіло спортсменки знайшли у її будинку в американському штаті Каліфорнія, передає ONLINE.UA з посиланням на VeloNews.

Зазначається, що родичі дівчини не стали уточнювати обставини й причини самогубства дочки. Подробиці інциденту поки не розголошуються. Інформацію про загибель чемпіонки підтвердили й у Федерації велоспорту США. Її керівник Боб Демартіні зазначив, що Келлі "назавжди залишиться у сім'ї американського велоспорту".

"З 2016 року Кетлін тричі виборювала титул світового чемпіонату з велотреку. На Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро у 2016 році завоювала срібло в складі американської команди. Крім цього, дівчина отримала ступінь магістра з обчислювальної математики в Стенфордському університеті та була талановитою скрипалькою", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий англійський виконавець, вокаліст гурту The Prodigy Кіт Флінт вчинив самогубство після розлучення зі своєю коханою дружиною. Про це повідомили представники колективу в соціальній мережі Instagram. Зазначається, що артиста знайшли мертвим у його будинку в графстві Ессекс, Великобританія, 4 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?