Гурт KAZKA вперше прокоментував невдалий виступ на Нацвідборі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт KAZKA вперше прокоментував невдалий виступ на Нацвідборі

Гурт KAZKA вперше прокоментував невдалий виступ на Нацвідборі
Джерело:  ТСН

Український гурт KAZKA вперше прокоментував невдалий виступ на Національному відборі до Євробачення-2019. Учасники колективу відверто зізналися, як змінились їхні будні після шоу та на які проблеми вони звернули увагу, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Світське життя".

 Солістка гурту Олександра Заріцька вирішила звернути увагу на коментар Джамали та записатись на уроки вокалу.

"Так, Джамала запропонувала заняття вокалом і ми роздивляємося наші графіки. Оскільки у нас зараз європейський тур, то трішки складно, немає часу взагалі. Але я почала займатися сольфеджіо... Ми будемо більше займатися саме інтонуванням, саме технікою співу", – розповіла Олександра Заріцька.

Співачка наголосила, що знає, чому вони зазнали фіаско на шоу. За словами Олександри, це не було непотрапляння в ноти, як писали у мережі, а хвилювання, що завадило їй впевнено виступити. Водночас гурт KAZKA надалі буде боротись за місце на сцені Євробачення.

"Я б не сказала, що там було повз (ноти, – ред.), більше було проблем саме з хвилюванням, тому голос здавався невпевненим і коливався в інтонуванні. Але це все досвід, думаю, що наступного року, я точно не буду казати, але ми хотіли ще б раз спробувати. Це не 100%, але ми б хотіли представляти Україну. І я зроблю все для того, щоб звучати ідеально", - пообіцяла Заріцька.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що солістка популярного українського гурту KAZKA зробила несподівану заяву. У мережі Олександра Зарицька зізналась, що закохана, однак імені свого обранця не назвала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?