Чоловіки, які одружуються на кмітливих жінках, живуть довше
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Чоловіки, які одружуються на кмітливих жінках, живуть довше

Чоловіки, які одружуються на кмітливих жінках, живуть довше
Джерело:  online.ua

Нові дослідження показали, що якщо чоловік хоче прожити довге та щасливе життя, то йому бажано одружитися з кмітливою жінкою. Крім збільшення тривалості життя, наявність дійсно кмітливої дружини може мінімізувати шанси чоловіка захворіти на деменцію, передає ONLINE.UA з посиланням на "Big perspectives".

Проте кмітливість не є єдиним критерієм для щасливих відносин. Іншим ключовим фактором є сумісність. Подібно до того, як стара приказка говорить, що "не судіть про книгу за її обкладинкою", так і зовнішній вигляд людини не повинен бути критерієм для вибору партнера. Молодих людей, як правило, приваблюють фізичні аспекти, а інші фактори у юності не беруться до уваги або не грають вирішальну роль. Це може призводити до поганих відносин або шлюбів. Тоді як надання переваги "змісту" над "формою" може мати багато плюсів для обох партнерів у майбутньому.
Відвернути загрозу деменції у старості допоможуть інші фактори, такі як: надійний банківський баланс, правильна дієта, виконання нових завдань для стимулювання мозку, наприклад, вивчення нової мови. Постійне стимулювання роботи мозку дуже важливе для підтримки роботи здорового розуму у старості.
Незважаючи на те, що вирішення головоломок і читання є хорошими розумовими тренажерами, більш складна розумова діяльность допоможе мозку залишатися здоровим в майбутньому якнайдовше. Подорожуючи до різних місць, зустрічаючись з різними типами людей, вивчаючи те, що ви ніколи не думали - все це допоможе стимулювати мозок. Вивчити нову мову або навчитися грати на музичному інструменті - чудова ідея для тих, хто відкладав свої мрії на потім.
Наявність кмітливого партнера, який так само зацікавлений у прийнятті нових викликів, як і ви, буде плюсом. Будь-яке складне завдання стає легше виконати за допомогою правильної підтримки та компанії. Таким чином, вивчення нових місць або прийняття нових навичок буде більш приємним, коли його можна розділити з коханою людиною. Візит до музею або активна участь у книжковому клубі матимуть зовсім інший формат та будуть справжньою пригодою за щирої підтримки партнера чи партнерки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше програміст Джуліан Александер розробив спеціальний додаток, який значно  спрощує пошук ідеальної пари завдяки штучному інтелекту.   Винахідник назвав свій додаток "Джульєтта" — він вже доступний в iTunes.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?