"Виглядає неймовірно": Меган Маркл приголомшила фанатів розкішним образом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Виглядає неймовірно": Меган Маркл приголомшила фанатів розкішним образом

"Виглядає неймовірно": Меган Маркл приголомшила фанатів розкішним образом
Джерело:  online.ua

Герцогиня Сассекська Меган Маркл завітала на святкування Дня Співдружності націй у стильному брендовому вбранні та на підборах. Новий образ красуні не залишився непоміченим - фанати схвально оцінили її стиль, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Офіційна подія відбулась у посольстві Канади, що розташоване в центрі Лондона. Біля будівлі представників королівської родини зустріли з червоно-білими прапорами. Не менш яскраво пройшла і сама зустріч: герцоги Сассекські взяли участь у приготуванні традиційних солодощів taffy maple та урочистому концерті за участю талановитих канадців, які живуть і навчаються у Великобританії", - сказано в повідомленні.

Фанатів приголомшила ефектна поява герцогині Сассекської на події. Перед камерами вона постала у зеленому стильному пальті з чорними прикрасами від A/W19, сукні такого ж кольору та взутті на підборах. Через вітряну погоду вагітна Меган Маркл зібрала волосся у зачіску та зробила ледь помітним макіяж. Виглядала вона вражаюче.

"Виглядає неймовірно; яка ж вона красуня; ніжна та прекрасна; бездоганне шикарне пальто", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Гаррі під час урочистого обіду з приводу виходу кулінарної книги Меган Маркл кілька разів курйозно відзначився, що потрапило в кадр папараці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?