Що подивитися сьогодні: користувачі мережі назвали найстрашніші фільми
Категорія
Культура
Дата публікації

Що подивитися сьогодні: користувачі мережі назвали найстрашніші фільми

Що подивитися сьогодні: користувачі мережі назвали найстрашніші фільми
Джерело:  online.ua

Користувачі популярного ресурсу Reddit вибрали найстрашніші фільми, які можуть "зломати психіку" будь-якій людині.  Кіномани зізналися, що ці фільми дуже сильно налякали їх у дитинстві і залишили відбиток на все життя, передає ONLINE.UA.

У список стрічок включили "Сяйво"  з Джеком Ніколсоном, а також кілька частин  "Пункту призначення".

"Сяйво" - скриншот відео

"Низка користувачів зізналася, що після перегляду цих стрічок у них розвинулася параноя щодо крихкості власного життя. Вони також почали боятися великовантажних машин та ескалаторів, від яких гинули герої фільмів", - сказано в повідомленні.

"Пункт призначення 3" - скриншот відео

Чимало користувачів мережі в дитинстві були вражені фільмом жахів  "Муха".  Так, один із користувачів зізнався, що "розум його не був готовий до цього фільму" в семирічному віці. Інший користувач згадав картину "Джиперс Криперс". Він також зазначив, що сам фільм не налякав його так сильно, як розповідь брата про те, що події стрічки відбувалися в реальності.

Як передає ONLINE.UA, раніше  американський інститут кіномистецтва (AFI) визначив кращі фільми і серіали 2018 року.  У список кращих премії AFI Awards 2018 потрапив фільм Бредлі Купера з Леді Гагою в головній ролі "Народження зірки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?