"Шалена русофобська лінія": Кремль прокоментував вимогу США оцінити доходи Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

"Шалена русофобська лінія": Кремль прокоментував вимогу США оцінити доходи Путіна

"Шалена русофобська лінія": Кремль прокоментував вимогу США оцінити доходи Путіна
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков пов'язав прийняті Конгресом США антиросійські законопроекти з наростаючою русофобією напередодні виборів у США, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Подібні законопроекти можуть лише негативно вплинути (на відносини Москви і Вашингтона – ред.). Триває дуже недружня, шалена русофобська лінія. Це продовження такої емоційної екзальтації. Тому зараз ми не очікуємо якось тверезих оцінок з боку американських законодавців", - сказав Пєсков.

Прес-секретар Путіна вважає, що рівень русофобії в США буде тільки наростати.

 "Це внутрішньоамериканські процеси, будь-який фахівець, який знає нову і новітню історію США, з легкістю спрогнозує, що в міру наближення до президентських виборів рівень русофобії буде тільки наростати, бо русофобія завжди використовувалася в якості електорального інструменту в США", - резюмував представник Кремля.

Як повідомляв ONLINE.UА, російський опозиціонер та політичний експерт Леонід Гозман заявив, що  вторгнення на Донбас було колосальною помилкою Путіна. Тож домовитись з Росією про вихід її збройних формувань з окупованих територій Донецької і Луганської областей можливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?