В США заарештували відому голлівудську акторку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В США заарештували відому голлівудську акторку

В США заарештували відому голлівудську акторку
Джерело:  online.ua

В США поліція затримала актрису Фелісіті Хаффман, яка відома за роллю Лінетт Скаво в серіалі "Відчайдушні домогосподарки", через корупційний скандал, передає ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Окрім того, в центрі скандалу опинилася й актриса Лорін Локлін та ще 48 осіб, які не пов'язані з шоу-бізнесом.

"Це найбільша афера в історії США. ФБР встановило, що багаті батьки платили величезні хабарі, аби їхні діти вступили в престижні навчальні заклади країни. Хаффман заплатила 15 тисяч доларів, щоб її дочку прийняли в один із коледжів. Через це жінку заарештували та призначили заставу в 250 тисяч доларів", - сказано в повідомленні.

За попередніми даними, у схемі був задіяний спеціальний список батьків, для яких вступ дитини коштував від 200 тисяч до 6,5 мільйона доларів США. Внески приймала організація Key Worldwide Foundation, яка нібито займалася підготовкою абітурієнтів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Флориді, США, заарештували ірландського бійця змішаного стилю MMA Конора Макгрегора — його звинувачують у нападі, збройному пограбуванні другого ступеня і злочинному хуліганстві третього ступеня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?