Неочікувано: Віра Брежнєва заявила, що ніколи не була українською співачкою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Неочікувано: Віра Брежнєва заявила, що ніколи не була українською співачкою

Неочікувано: Віра Брежнєва заявила, що ніколи не була українською співачкою
Джерело:  online.ua

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва, яка регулярно виступає в Росії, стверджує, що ніколи не була українською співачкою. Про це вона заявила в інтерв'ю у програмі В'ячеслава Манучарова для його YouTube-каналу.

Брежнєва нагадала, що у неї немає жодної української пісні, а також додала, що "сама Україна не сприймала її українською співачкою".

"Я українською співачкою не була, тому що я не брала участі там у жодній "Пісні року", або що. Так вийшло, що мене сама Україна не сприймала українською співачкою. Плюс вважається, що для того, щоб бути українською співачкою, у тебе мають бути пісні українською мовою. У мене їх немає. Плюс, коли я прийшла до "ВІА Гри", мій перший концерт був у Санкт-Петербурзі. Тобто, я від початку, 16 років тому почала гастролювати по всьому СНД, по всьому світу", – заявила Брежнєва.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що українська артистка Ані Лорак, яка живе і веде концертну діяльність в Росії, знову потрапила під хвилю критики через невдалий образ. На цей раз користувачі мережі запідозрили, що у неї на голові парик, причому не найвдаліший.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?