Президентські вибори 2019: в США розповіли про хитру тактику Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Президентські вибори 2019: в США розповіли про хитру тактику Путіна

Президентські вибори 2019: в США розповіли про хитру тактику Путіна
Джерело:  Укрінформ

Колишній заступник держсекретаря США Девід Кремер заявив, що російська влада побоюється результатів українських виборів, адже переможець не відомий заздалегідь, на відміну від виборів у РФ. Тож у Кремлі намагаються дискредитувати весь виборчий процес в Україні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Що ми з’ясували – зараз Кремль не стільки намагається створити сприятливий ґрунт для того чи іншого кандидата, скільки робить усе, щоб зіпсувати імідж для кожного з них", - каже експерт.

Він наголосив, що на даний момент ніхто не знає переможця на виборах в Україні. За словами екс-заступника держсекретаря США, це відбувається в регіоні, де вибори зазвичай є грою із заздалегідь визначеним результатом, відомим ще до того, коли виборці дійдуть до виборчих дільниць.

"Це саме те, що пан Путін хотів би встановити у власній країні. І це щось таке, що має складати предмет гордості для українців – що вони підуть голосувати 31 березня, а потім, ймовірно, – під час другого туру, щоб визначити, хто саме стане наступним президентом... Живі вибори, коли переможець не є відомим заздалегідь – це те, чого Кремль боїться. Це щось таке, що Кремль хотів би поставити під знак питання", - пояснив екс-посадовець США.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше старший британський журналіст і віце-президент Центру аналізу європейської політики (CEPA) у Вашингтоні Едвард Лукас зробив прогноз про плани Путіна на президентських виборах в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?