Експерт пояснив, чому політика Путіна суперечить інтересам Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, чому політика Путіна суперечить інтересам Росії

Експерт пояснив, чому політика Путіна суперечить інтересам Росії
Джерело:  Укрінформ

Екс-заступник Державного секретаря США Девід Кремер вважає, що агресивна політика президента Росії об’єднала Україну та згуртувала суспільну думку у питаннях щодо євроатлантичної інтеграції країни. На його думку, Путін генерував більшу підтримку щодо вступу України в НАТО серед українців, аніж могли досягти українські лідери, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами експерта, саме президент РФ спромігся досягти реакції в Україні, яка суперечить російським інтересам, або інтересам самого Путіна.

"Путін налаштував проти себе найбільшого сусіда",– наголосив Девід Кремер.

Він наголосив, що національним інтересам Росії не відповідає дестабілізація України. У ці інтереси також не входить просування України ближче до Заходу.

"Путін більше за все побоюється перенесення в Росію українських громадських рухів. Але інтереси президента РФ не завжди співпадають з національними інтересами Росії", – підкреслив Девід Кремер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишній заступник держсекретаря США Девід Кремер заявив, що російська влада побоюється результатів українських виборів, адже переможець не відомий заздалегідь, на відміну від виборів у РФ. Тож у Кремлі намагаються дискредитувати весь виборчий процес в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?