Ціни на нафту різко пішли вгору - відома причина
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту різко пішли вгору - відома причина

Ціни на нафту різко пішли вгору - відома причина
Джерело:  online.ua

14 березня четверту сесію поспіль зростають ціни на "чорне золото" - вони досягнули максимальних позначок за чотири місяці, на тлі несподіваного скорочення товарних запасів палива в США та очікувань можливого продовження угоди ОПЕК.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані торгів.

Зазначається, що травневі ф'ючерси на нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures піднялися на 0,28 долара (0,41%) - до 67,83 долара за барель.Котирування ф'ючерсів на нафту WTI на квітень на Нью-йоркській товарній біржі (NYMEX) виросли вранці на 0,15 долара (на 0,26%) - до 58,41 долара за барель.За підсумками минулої сесії ціна Brent підвищилася на 88 центів (1,32%), до 67,55 долара за барель, WTI - на 1,39 долара (2,44%), до 58,26 долара за барель.

"Товарні запаси нафти в Штатах минулого тижня зменшилися на 3,86 млн барелів, повідомило в середу Міненерго США. Напередодні Американський інститут нафти (API) повідомив про зниження запасів на 2,58 млн барелів, а експерти очікували підвищення на 3,3 млн барелів", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  США пригрозили Росії морської блокадою, щоб запобігти її енергопоставкам в країни Близького Сходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?