Ймовірна коханка нареченого Дженніфер Лопес прокоментувала скандальні чутки про зраду
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ймовірна коханка нареченого Дженніфер Лопес прокоментувала скандальні чутки про зраду

Ймовірна коханка нареченого Дженніфер Лопес прокоментувала скандальні чутки про зраду
Джерело:  online.ua

9 березня відома голлівудська акторка та співачка Дженніфер Лопес заручилася зі своїм коханим Алексом Родрігесом.  Пара оголосила про це на своїх сторінках в Instagram, розмістивши фото з приголомшливо красивою каблучкою. Однак трохи пізніше колега Родрігеса зробив скандальну заяву. Хосе Кансеко звинуватив бейсболіста в обмані та зрадах з його колишньою дружиною, передає ONLINE.UA.

Ймовірна коханка нареченого Дженніфер Лопес вирішила вирішила вперше прокоментувати скандальні чутки. На своїй сторінці в Twitter Джессіка Кансеко спростувала заяву екс-чоловіка, зазначивши, що має виключно дружні стосунки з Алексом Родрігесом.

"Ці помилкові звинувачення Хосе – неправда! Я знаю Алекса багато років і не бачила його більше 5-ти. Я безумовно не спала з ним. Тільки дружу з ним і Дженніфер. Що стосується Хосе, він може продовжувати грати зі своїми інопланетними друзями", - написала Кансеко.

Окрім того, жінка пригадала громадськості абсурдні твіти спортсмена про спілкування з гуманоїдами. Таку заяву він зробив всього кілька місяців тому, що може свідчити про психічні розлади.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, скільки коштує обручка Дженніфер Лопес. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?