В США придумали ще один спосіб, як приборкати РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

В США придумали ще один спосіб, як приборкати РФ

В США придумали ще один спосіб, як приборкати РФ
Джерело:  online.ua

В Мінфіні США запустили спеціальний підрозділ, який протидіятиме ворожим атакам Російської Федерації. Окрім підрозділу, який займатиметься російською проблематикою, у Мінфіні створили ще 6 підрозділів за пріоритетними напрямками: Північна Корея, "Ісламська держава", Іран, криптовалюти, права людини і корупція.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заступниці міністра фінансів США Сігали Манделкер.

За її словами, підрозділ стратегічного впливу для роботи з російською проблематикою створили в управлінні міністерства фінансів США з боротьби з тероризмом і фінансової розвідки.

Чиновниця зазначила, що мінфін протидіє ворожим атакам РФ, таким як втручання в американські вибори, окупація Криму, кібератаки на США і союзників, підтримка режиму президента Сирії Башара Асада, а також – зв’язки Росії із транснаціональними злочинними угрупованнями.

Манделкер вважає, що федеральна влада США повинна збільшити бюджет управління міністерства фінансів США з боротьби з тероризмом і фінансової розвідки. Відомо, що бюджет управління на 2018 рік зріс майже на 19 мільйонів доларів, на 2019 рік – на 20 мільйонів доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що верховний головнокомандувач об’єднаних Збройних сил НАТО в Європі генерал Кертіс Скапарротті застеріг перед зростаючою російською загрозою і закликав до розміщення більшої кількості військових і кораблів для стримування РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?