Що потрібно знати про масштабний збій в роботі Facebook та Instagram
Категорія
Технології
Дата публікації

Що потрібно знати про масштабний збій в роботі Facebook та Instagram

Що потрібно знати про масштабний збій в роботі Facebook та Instagram
Джерело:  online.ua

13 та 14 березня в роботі популярних соціальних мереж Facebook і Instagram стався масштабний збій. В першу чергу постраждали користувачі Західної Європи, а також США, передає ONLINE.UA з посиланням на сервіс Downdetector.

Зазначається, що проблеми із роботою Instagram виникли у користувачів з Британії, Іспанії, Італії, Нідерландів, Греції, Угорщини, та Росії. Щодо України, то найбільше проблем із соцмережею у Києві та Харкові.

З проблемами у роботі Facebook зіштовхнулись користувачі у Британії, Франції, Іспанії, Італії, Австрії, Польщі та Росії. Українських користувачів збій практично не зачепив.

Керівництво соцмережі Facebook заявляє, що працює над вирішенням проблеми, яка спричинила глобальний технічний збій у Facebook та Instagram.

"Ми знаємо, що сьогодні у багатьох користувачів виникли проблеми із доступом до сімейства додатків Facebook. Ми намагаємося вирішити проблему якнайшвидше. Але ми можемо підтвердити, що проблема не пов'язана з DDoS-атакою", - сказано в офіційному зверненні до користувачів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що соцмережа Facebook знову опинилася на межі гучного скандалу через популярний флешмоб #10YearChallenge. Користувачі почали сумніватися в безневинністі челенджа, підозрюючи, що флешмоб був запущений для того, щоб навчити алгоритм розпізнавати обличчя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?