"Я повертаюся": Кріштіану Роналду виступив з гучною заявою
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Я повертаюся": Кріштіану Роналду виступив з гучною заявою

"Я повертаюся": Кріштіану Роналду виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Легендарний футболіст Кріштіану Роналду анонсував своє повернення в національну команду Португалії. Нападник наголосив, що має надію зробити свій внесок у досягнення збірної вже у найближчих матчах, передає ONLINE.UA з посиланням на DAZN.

Як відомо, Португалія стартує у кваліфікації на чемпіонат Європи 2020 року поєдинком проти команди Андрія Шевченка. Гра відбудеться 22 березня у Лісабоні.

Варто зазначити, що після трансферу в "Ювентус" п'ятиразовий володар "Золотого м'яча" призупинив виступи за збірну Португалії. Ця пауза у Кріштіану Роналду розтягнулася аж на вісім місяців. Окрім того, Роналду опинився в центрі декількох гучних скандалів.

Зокрема, його можуть позбавити престижних нагород через ухилення від сплати податків в Іспанії під час виступу за "Реал". Також Кріштіану Роналду звинувачується у справі про зґвалтування. Американка Кетрін Майорга з Лас-Вегаса повідомила німецькому виданню Der Spiegel, що її зґвалтував Кріштіану Роналду в 2009 році.

Кріштіану Роналду - португальський футболіст, нападник італійського клубу «Ювентус» і збірної Португалії, у складі якої є капітаном, а також рекордсменом за кількістю ігор і забитих голів. 10 липня 2018 року було офіційно оголошено про перехід 33-річного португальця до складу італійського «Ювентуса», з яким уклали 4-річний контракт. Трансферна сума склала 100 мільйонів євро, що стало рекордом для гравців старше 30 років та найдорожчим придбанням в історії італійських клубів.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Facebook має намір зняти документальний серіал про відомого футболіста Кріштіану Роналду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?