Хто усуне Путіна від влади в РФ - політолог здивував неочікуваним прогнозом
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто усуне Путіна від влади в РФ - політолог здивував неочікуваним прогнозом

Хто усуне Путіна від влади в РФ - політолог здивував неочікуваним прогнозом
Джерело:  24 канал

Політичний оглядач Іван Яковина нагадав, що в Алжирі відбулися масові акції протесту проти чинної влади. Президент Абделазіз Бутефліка, рейтинг якого ще донедавна сягав 90%, зумів об'єднати проти себе всю країну. На думку експерта, схожа доля може чекати й очільника Кремля Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Політолог зазначив, що Бутефліка користувався чималою популярністю, коли прийшов до влади в Алжирі. Та потім він став диктатором, скасував вільні вибори, роздав власність своїм друзям і родичам. Після цього країна почала "гнити", те ж саме зараз відбувається і в Росії.

За прогнозом Яковини, внаслідок таких дій влади в Алжирі може відбутися справжня революція – за зразком Єгипту, Лівії або навіть Сирії. Тоді ті, хто зараз тримають країну під контролем, пошкодують про свої рішення.

"Я впевнений: те, що зараз відбувається в Алжирі, скоро почнеться і в РФ. Путін слабшає, російського лідера усуне від влади його ж оточення... Та воно не захоче відмовлятися від своєї влади на користь реальної демократії, тож люди з оточення Путіна зіткнуться з лідерами вуличних протестів. Ну а як розвиватимуться події, дізнаємось згодом на прикладі Алжиру, який справді дуже схожий на Росію", – пояснив Яковина.

Як повідомляв ONLINE.UА, російський опозиціонер та політичний експерт Леонід Гозман заявив, що  вторгнення на Донбас було колосальною помилкою Путіна. Тож домовитись з Росією про вихід її збройних формувань з окупованих територій Донецької і Луганської областей можливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?