Це потрібно знати всім: як кількість сну впливає на шкіру
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Це потрібно знати всім: як кількість сну впливає на шкіру

Це потрібно знати всім: як кількість сну впливає на шкіру
Джерело:  online.ua

Дерматолог Христина Копельчук зазначає, що достатньо дві ночі підряд поспати менше 7 годин, щоб виглядати не так привабливо, передає ONLINE.UA.

За її словами, у невиспаної людини різко знижується вироблення гормону росту, який необхідний для процесу відновлення. Шкіра утворює новий колаген саме вночі. Відповідно, менше сну-менше колагену-більше зморшок.

"Під час сну кров приливає до обличчя і кровопостачання клітин покращується-отримуємо здоровий сяючий вигляд обличчя. Та сама історія і з темними колами під очима – неправильне кровопостачання.І з волоссям те саме. Від недосипання, поганого кровопостачання страждає і шкіра голови. Як наслідок-слабке і ламке волосся", - пояснила дерматолог.

Вона також наголосила, що вночі клітини шкіри відновлюються активніше, тому що їм не потрібно займатися захистом від вільних радикалів або ультрафіолетових променів.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий американський пластичний хірург Ентоні Юн переконаний, що правильне харчування може повністю замінити косметичні креми та ін’єкції. Він зазначив, що їжа може впливати на появу зморшок, на ступінь пружності, еластичності та на її схильність до засмаги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?