Перевершив сам себе: новинка від Ілона Маска приголомшила світ
Категорія
Технології
Дата публікації

Перевершив сам себе: новинка від Ілона Маска приголомшила світ

Перевершив сам себе: новинка від Ілона Маска приголомшила світ
Джерело:  online.ua

Американський винахідник та бізнесмен Ілон Маск презентував новий електромобіль Model Y, який став п'ятим дітищем Tesla. Ключові особливості позашляховика з електродвигуном – великий запас ходу, значна динаміка і широкий вибір модифікацій, передає ONLINE.UA з посиланням на 4PDA.

Вказано, що компактний кросовер побудований на тій же платформі, що і представлений раніше седан Model 3. Під час презентації компанія представила "дальнобійну" версію електромобіля із запасом ходу до 300 миль (482 кілометри) вартістю 47 000 доларів.

Tesla також анонсувала випуск повнопривідної версії з двома двигунами за 51 000 доларів і "заряджену" модифікацію зі збільшеною максимальною швидкістю, яка обійдеться покупцям в 60 000 доларів.Залежно від версії, розгін до 60 миль в годину (96,56 км / год) займе у Tesla Model Y від 3,5 до 5,9 секунди, максимальна швидкість складе від 193 до 241 км / год.

"Він має функціональність позашляховика, але буде їздити як спортивний автомобіль. Це буде найбезпечніший позашляховик середнього розміру". – заявив Ілон Маск.

Старт продажів новинок розпочнеться осінню 2020 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий американський винахідник та засновник SpaceX Ілон Маск визнає, що Україна зіграла провідну роль у становленні радянської, а тепер російської космічної галузі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?