"Україна має відшкодувати втрати Криму": у Путіна шокували нахабною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Україна має відшкодувати втрати Криму": у Путіна шокували нахабною заявою

"Україна має відшкодувати втрати Криму":  у Путіна шокували нахабною заявою
Джерело:  online.ua

Голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін заявив, що влада України повинна відшкодувати анексованому Криму втрати, які нібито протягом 25 років зазнав півострів від "руйнівної політики" української влади. З такою абсурдною вимогою він виступив в окупованому Сімферополі, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Окрім того, політик цинічно додав, що Україна обійшлася з Кримом "дуже непорядно".

"Порушені основоположні права громадян, право на мову, право на освіту на своїй рідній мові, зруйнувала економіку Криму і Севастополя; фактично анексія", - сказав Володін.

 На його думку,  необхідно доручити профільним комітетам Держдуми проаналізувати, порахувати, "скільки втратила економіка Криму" через Україну.

"Через наші парламентські структури, європейські структури ми з вами візьмемо і зобов'яжемо Україну компенсувати те, що втратив Крим за ці 25 років", - заявив спікер Держдуми, підкресливши, що цим варто зайнятися невідкладно.

На цьому одіозний чиновник не зупинився і наголосив, що треба вивчити питання про "відповідальність Євросоюзу за соціально-економічне становище Криму".

"Що стосується грошей, треба порахувати, скільки Україна заборгувала, а так як їх ще Євросоюз підтримує, то борги на Євросоюз перейдуть", - заявив Володін.

Раніше ONLINE.UА повідомляв,  чого можна чекати від Путіна в 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?