Екс-дружина Майкла Джексона зізналась про відсутність сексу і штучне запліднення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Екс-дружина Майкла Джексона зізналась про відсутність сексу і штучне запліднення

Екс-дружина Майкла Джексона зізналась про відсутність сексу і штучне запліднення
Джерело:  online.ua

Колишня дружина Майлка Джексона, Деббі Роу, зізналася, що ніколи не мала сексу з чоловіком, з яким перебувала у шлюбі з 1996 по 1999 рік. А їхні діти – модель Періс Джексон і син Майкл Джексон-молодший народились в результаті штучного запліднення, а не від природнього контакту, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Варто зазначити, що після гучного скандалу навколо стрічки "Залишаючи Неверленд" (Leaving Neverland) про Майкла Джексона, в мережі почило виникати все більше розмов про його минуле. Одною з тих, хто поділилась давніми спогадами, стала колишня дружина Джексона Деббі, яка заявила, що ніколи не займалась сексом зі своїм чоловіком.

Жінка стверджує, що співак її використав як "інкубатор", оскільки вона проходила процедуру штучного запліднення.

"Вони запліднили мене точно так само, як я роблю це зі своїми кіньми. Це було дуже технічно", – шокувала мережу Роу.

Екс-дружина також припускає, що діти Періс і Майкл можуть бути не від співака, адже під час запліднення могла використовуватися сперма іншого донора, а не Майкла. Питання схожості дорослих дітей та Майкла Джексона вже давно ставилось під сумнів у пресі, адже обоє дітей світлошкірі, світловолосі та з блакитними очима. Наразі Періс Джексон 20 років, а Майклу – 22.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше дочка Майкла Джексона Періс розповіла, як над нею поглумилися в неповнолітньому віці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?