Стало відомо, чи будуть знімати продовження серіалу "Друзі"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, чи будуть знімати продовження серіалу "Друзі"

Стало відомо, чи будуть знімати продовження серіалу "Друзі"
Джерело:  online.ua

Останнім часом в мережі все частіше почали з'являтися чутки про продовження популярного серіалу "Друзі", однак авторка ідеї Марта Кауффман розповіла, чому цього не відбудеться, передає ONLINE.UA з посиланням на The Rolling Stone.

Варто зазначити, що римейки чи сиквели до фільмів та серіалів, які були на слуху у 1990-ті та 2000-ні набирають все більшої популярності. Нещодавно стало відомо, що "Беверлі-Гіллз, 90210" отримає продовження, а пізніше мережу підірвав фейковий трейлер до серіалу "Друзі". Однак, як виявилося пізніше, це було змонтоване відео з інших різних картин.

Фанати серіалу не приховували розчарування, коли дізналися, що продовження не буде. Авторка ідеї Марта Кауфманн пояснила в інтерв'ю для , чому саме не слід очікувати на нову історію.

"Є кілька причин. По-перше, шоу про той час, коли твої друзі – твоя сім'я. Зараз не той час. Якщо ми зберемо шість акторів знову, серце шоу зникне. По-друге, неясно, наскільки це буде позитивним. Людям подобається те, що вже завершилося, і треба залишити все так, як є, а не робити серію розчарувань", - пояснює Марта Кауффман.

Як повідомляв ONLINE.UA, голлівудська акторка та зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон завітала на шоу The Late Late Show with James Corden. Красуня вперше зізналася, що разом з іншими актрисами вони хотіли б зняти продовження культового серіалу "Друзі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?