Трамп показав Конгресу США, що не жартує: накладено вето на важливе рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп показав Конгресу США, що не жартує: накладено вето на важливе рішення

Трамп показав Конгресу США, що не жартує: накладено вето на важливе рішення
Джерело:  online.ua

У США вперше за час свого президентства Дональдом Трампом було накладено вето на рішення Конгресу. Раніше урядовий орган США відхилив декларацію американського президента про надзвичайну ситуацію на південно-західному кордоні країни, передає ОNLINE.UA з посиланням Associated Press

Дана дія допоможе Трампу продемонструвати свою прихильність до будівництва стіни між США і Мексикою, а також виглядає як фактичне підтвердження його протистояння Конгресу.

Крім того, прогнозується, що незабаром Дональд Трамп накладе ще одне вето на рішення Конгресу. Даний документ стосувався фінішу підтримки США в боротьбі коаліції під керівництвом Саудівської Аравії в Ємені. Резолюцію схвалили після трагічної смерті журналіста Джамала Хашоггі в саудівському консульстві в Стамбулі, який був убитий.

Раніше ОNLINE.UA повіломляв, що американський лідер Дональд Трамп попередив Євросоюз, що його адміністрація може завдати "досить серйозного" економічного болю ЄС, якщо він належним чином не взаємодіятиме з Білим домом у торгових переговорах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?