Путін піде на дно: астролог назвав дату закінчення війни на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін піде на дно: астролог назвав дату закінчення війни на Донбасі

Путін піде на дно: астролог назвав дату закінчення війни на Донбасі
Джерело:  online.ua

Відомий астролог Влад Росс дав чіткий прогноз про те, скільки президент Росії Володимир Путін зможе протриматися на своїй посаді. Астролог передрік грандіозні зміни, які в Російській Федерації вже на підході, передає ONLINE.UA, з посиланням на Апостроф.

За прогнозом Росса глава Кремля знаходиться в кінці своєї президентської кар'єри, яка закінчиться з настанням 2021 року.

Крім того популярний астролог повідомив, що всю Росію в цілому очікують «векторні» зміни розвитку.

"Путін точно не дотягне далі, ніж 2021 рік, тому що саме королевська комбінація зірок, яка змінює всі тренди - Сатурн і Юпітер входять в зодіакальний знак Водолія, пов'язаний з Росією, значить, варто очікувати повороту стратегій, якогось вектора розвитку країни. Тобто після 21 грудня 2020 року путінський режим однозначно і безповоротно впаде", - сказав він.

Однак Росс зазначив ще одну тривожну деталь - Путін перед відходом зробить серйозні спроби окупувати нові території України.

" 2020 рік небезпечний, адже Путіну взагалі не потрібен Донбас. Всі питають мене: Донбас Росія забере чи ні, адже там продовжують роздавати російські паспорти. Але Путіну потрібна вся Україна, принаймні її східна і південна частина, щоб повністю окупувати море і перекрити підхід до моря нашій країні. Йому потрібно, щоб потоки води йшли з Херсонської області до Криму. Він весь час буде про це мріяти. Якщо він не домовиться з новим президентом нашої країни, то природно, розпалювання якихось військових конфліктів триватиме весь 2020 рік. Але, я думаю, після 2021 року путінський режим піде. Тобто нам залишилося недовго чекати. У 2021 році я вже не бачу війни на Донбасі", - додав Росс.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA , сочинські домовленості, які були укладені між президентами Туреччини і Росії щодо перемир’я в сирійському Ідлібі, опинилися на межі зриву через інтенсивні обстріли військ режиму Башара Асада і його союзників. З даною заявою виступив глава Управління цивільної оборони Ідліба Мустафа Хадж Юсуф.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?