В Росії нарешті відреагували на обіцянку Порошенко повернути Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

В Росії нарешті відреагували на обіцянку Порошенко повернути Крим

В Росії нарешті відреагували на обіцянку Порошенко повернути Крим
Джерело:  online.ua

Незаконно обраний до Держдуми Росії від анексованого Криму Михайло Шеремет заявив, що Петро Порошенко не зможе повернути Крим Україні, передає ONLINE.UA з посиланням на російський ресурс "РИА Крым".

"Порошенко вже не один раз впродовж п'яти років дає такі обіцянки. Це чергова профанація... Порошенко буде обіцяти все що завгодно, щоб зберегтися при владі будь-яким способом. Не треба сприймати його слова за чисту монету", – заявив Шеремет.

Як відомо, напередодні президент України Петро Порошенко заявив, що зробить усе можливе, щоб повернути анексований Росією Крим відразу ж після чергових президентських виборів.

"Ні на які торги, ні на які підкилимні домовленості Україна ніколи не піде. І Крим буде повернуто Україні. Ми зробимо все можливе, щоб це було зроблено якнайшвидше, одразу ж після президентських виборів. Бо ви чули неодноразові заяви Путіна (президент РФ Володимира Путіна – ред.), що до президентських виборів цього робитися не буде, бо він дуже сподівається, що буде обраний будь-хто, крім Порошенка для того, щоб нова українська влада приповзла на колінах і подарувала йому Крим. Моя позиція – не дочекаються. Ми звільнимо Крим", - пояснив він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов заявив під час святкового заходу на честь 5-ї річниці анексії Криму, що захоплення півострова відбулося під особистим керівництвом президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?