Буде "референдум": в Меджлісі розкрили плани Путіна на окупований Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

Буде "референдум": в Меджлісі розкрили плани Путіна на окупований Крим

Буде "референдум": в Меджлісі розкрили плани Путіна на окупований Крим
Джерело:  Еспресо

Представниця Меджлісу кримськотатарського народу Гаяна Юксель заявила, що російська влада розраховує на повторний "референдум" про статус окупованого Криму, який, на думку РФ, допоможе остаточно "узаконити" анексію українського півострова, передає ONLINE.UA з посиланням на "Еспресо".

За її словами, саме тому відбувається інтенсивне заселення Криму росіянами паралельно з вимушеним від'їздом звідти українців та кримських татар.До Криму вже завезено від 500 до 800 тисяч росіян. Усе для того щоб, там ніхто вже не пам'ятав та не згадував про Україну.

"Щоб не залишилося проукраїнського населення, яке пам'ятає про Україну, яке жило при Україні. Особливо, щоб не залишилося активістів. Я не здивуюся, якщо ми завтра почуємо від Росії про другий "референдум",
– сказала Юксель.

На її думку, російська пропаганда це дійство подаватиме так: перший "референдум" не визнали, а зараз домовляймося з міжнародною спільнотою, з Україною.

"Запитаймо у мешканців Криму: як зараз у Криму і чи згодні вони повертатися в Україну, проведімо інший "референдум", другий", – описала можливу поведінку російських окупантів член Меджлісу.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше експерт пояснив, чому Донбас — це велика помилка Путіна. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?