В окупованому Криму виникла нова екологічна проблема - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Криму виникла нова екологічна проблема - перші подробиці

В окупованому Криму виникла нова екологічна проблема - перші подробиці
Джерело:  kerch.fm

В окупованому Криму роботи з розробки піску з Нижньо-Чурбаського хвостосховища буквально "з'їли" частину дороги, яка веде до міського пляжу в Керчі. Щодня дорога стає дедалі меншою, передає ONLINE.UA з посиланням на "Керчь.ФМ".

Зазначається, що раніше у хвостосховищі зберігалися отруйні відходи підприємства "Камиш-Бурунський залізорудний комбінат". Це робить розробку піску вкрай небезпечною.

"На даний момент техніки біля дороги вже немає, зате на протилежному боці продовжують намивати пісок. Фонтан піску з водою б'є на сушу, а брудна рідина виливається назад у канал. Також виїжджають навантажені піском фури. В обох хвостосховищах "захована вся таблиця Менделєєва", - сказано в повідомленні.

Тим часом у найближчому до хвостосховища селищі Приозерне зросла кількість хронічних бронхо-легеневих захворювань.

Як повідомляв ONLINE.UA, в окупованій Керчі виникла масова проблема — підвали багатоповерхівок затоплені фекаліями. Так звана "влада" окупованого Криму перейнялася проблемою, у зв’язку з чим в місті провели виїзну нараду у ватажка Криму Сергія Аксьонова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?