Анексія Криму і захоплення Білорусі: в Росії розізлилися через влучне порівняння
Категорія
Політика
Дата публікації

Анексія Криму і захоплення Білорусі: в Росії розізлилися через влучне порівняння

Анексія Криму і захоплення Білорусі: в Росії розізлилися через влучне порівняння
Джерело:  online.ua

Проведення паралелей між так званою "кримською весною" і "поглибленням" російсько-білоруських відносин є цинічною інформаційною провокацією. З даною заявою виступив на прес-конференції, присвяченій п'ятиріччю анексії Росією Криму, посол Росії в Білорусі Михайло Бабич, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Дипломат стверджує, що порівняння подій п'ятирічної давності в окупованому Криму з прагненням Росії поглибити союзні відносини з Білоруссю, що з'явилися в ряді ЗМІ - інформаційна провокація.

"Ніякої кореляції між подіями в Криму в 2014 році і нашими відносинами з Республікою Білорусь навіть близько немає", - заявив посол.

 При цьому Бабич відзначив, що російська сторона виходить з того, що сказав президент Білорусі Олександр Лукашенко, і не наполягає на визнанні анексії Криму Мінськом. За його словами, посварити Росію і Білорусь не вдасться.

Як повідомляв ONLINE.UA,  у Путіна прокоментували слова Лукашенка про розрив союзу Білорусі з Росією. У МЗС РФ заявили, що стратегічний курс Росії на зміцнення відносин з Білоруссю не ставиться під сумнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?